Тюрікова Інна Станіславівна

Фото, посада, контакти

Кафедра: 

Харчових технологій

Посада: 

професор кафедри

Науковий ступінь: 

доктор техн. наук

Вчені звання: 

у 2005 році присвоєне звання доцента кафедри технології та організації харчових виробництв
у 2021 році присвоєне звання професора

Контактна інформація: 

email: tyurikovainna@gmail.com 

Ідентифікатори науковця:
• Google Академія  (Інна Станіславівна Тюрікова)
• ORCID (0000-0001-7091-0884)
• Scopus (Tiurikova, Inna S.)
• Web of Science (Inna Tiurikova)

Освіта

У 1993 р. закінчила Полтавський кооперативний інститут за спеціальністю "Технологія консервування".

Аспірантура

В 1999 році закінчила аспірантуру Одеської національної академії харчових технологій та захистила кандидатську дисертацію на тему «Розробка технології антоціанових барвників з ягід бузини чорної» за спеціальністю 05.18.13 – технологія консервованих продуктів. 

 

Докторантура

В 2019 р. закінчила докторантуру  Національного університету харчових технологій та захистила докторську  дисертацію на тему «Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіха» за спеціальністю 05.18.16 – технологія харчової продукції. 

 

Досвід роботи

з 1993 по теперішній час - робота у ВНЗ “Укоопспілки  “Полтавський університет економіки і торгівлі”
З січня 2021року  доцент кафедри харчових технологій ПДАА за сумісництвом.

 

 

Знання мов

українська – вільно, російська – вільно, англійська – зі словником

Міжнародні підвищення кваліфікації

Менеджер систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів (НАССР) згідно з міжнародними стандартами ISO 9000 та 22000 (з 2001 р., ресертифікація – вересень 2020 р.).
З 2014 по 2017 рр. навчалася у докторантурі Національного університету харчових технологій (м. Київ).
Експерт з акредитації освітніх програм з 12.01.2021 р.
Останнє – міжнародне післядипломне стажування “Міжнародна кар’єра науковця та управління науковими проєктами» (22.12.2020 року по 10.02.2021 року). Центральноєвропейська Академія Навчань та Сертифікації (CEASC) у співпраці з Університетом Суспільних наук (UNS), м. Лодзь (Польща) - 180 годин.

 

 

Публікації

21 патент на винаходи і корисні моделі, 4 монографії, збірник рецептур кулінарної продукції і посібник з грифом МОН України. Керівник наукової теми кафедри технологій харчових виробництв та ресторанного господарства ПУЕТ.

 

 

Список публікацій: 

Обов'язки

Член редакційної колегії наукового збірника «Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації» (Київський національний університет культури і мистецтв).