Освіта
Аспірантура
В 1999 році закінчила аспірантуру Одеської національної академії харчових технологій та захистила кандидатську дисертацію на тему «Розробка технології антоціанових барвників з ягід бузини чорної» за спеціальністю 05.18.13 – технологія консервованих продуктів.
Докторантура
В 2019 р. закінчила докторантуру Національного університету харчових технологій та захистила докторську дисертацію на тему «Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіха» за спеціальністю 05.18.16 – технологія харчової продукції.
Досвід роботи
з 1993 по теперішній час - робота у ВНЗ “Укоопспілки “Полтавський університет економіки і торгівлі”
З січня 2021року доцент кафедри харчових технологій ПДАА за сумісництвом.
Знання мов
українська – вільно, російська – вільно, англійська – зі словником
Міжнародні підвищення кваліфікації
Менеджер систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів (НАССР) згідно з міжнародними стандартами ISO 9000 та 22000 (з 2001 р., ресертифікація – вересень 2020 р.).
З 2014 по 2017 рр. навчалася у докторантурі Національного університету харчових технологій (м. Київ).
Експерт з акредитації освітніх програм з 12.01.2021 р.
Останнє – міжнародне післядипломне стажування “Міжнародна кар’єра науковця та управління науковими проєктами» (22.12.2020 року по 10.02.2021 року). Центральноєвропейська Академія Навчань та Сертифікації (CEASC) у співпраці з Університетом Суспільних наук (UNS), м. Лодзь (Польща) - 180 годин.
Публікації
21 патент на винаходи і корисні моделі, 4 монографії, збірник рецептур кулінарної продукції і посібник з грифом МОН України. Керівник наукової теми кафедри технологій харчових виробництв та ресторанного господарства ПУЕТ.
Список публікацій:
Обов'язки
Член редакційної колегії наукового збірника «Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації» (Київський національний університет культури і мистецтв).