20 листопада 2024 року згідно плану роботи на 2024-2025 навчальний рік було проведено чергове засідання ради з якості вищої освіти спеціальності Харчові технології.
Розглянуто питання розгляду проектів ОП бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти спеціальності Харчові технології для 2025 року набору; про аналіз змісту освітніх компонентів на відповідність освітнім програмам Харчові технології обох рівнів освіти; аналізу стану проходження виробничих практик здобувачами спеціальності Харчові технології обох рівнів; про формування освітньої траекторії навчання з.в.о. бакалаврського рівня тощо.
Було внесено пропозиції стосовно доцільності редагування назви факультетської вибіркової ОК «Міні технології харчових виробництв» та «Технологія напоїв»; внесення розрахункової теми в дисципліну «Технологічне обладнання харчових виробництв», перенести вибіркову факультетську ОК «Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини» на 6 семестр (коли більшість технологій харчових продуктів вже вивчено). Також, гарант першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, Ніна БУДНИК зауважила про необхідність перегляду програмних результатів по кожній обов'язковій ОК; перегляд лабораторних і практичних робіт щодо відповідності їх змісту запланованим темам по ОК «Технологія жирів і жирозамінників», «Вища математика» та «Фізика».
Запропопоновані зміни та доповнення будуть враховані при затвердженні проектів ОП першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності Харчові технології.