У рамках дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" відбулося практичне заняття на тему: "Дослідження технологічних процесів виробництва кулінарної продукції".
Студенти оволоділи практичними навичками виготовлення овочевих напівфабрикатів. У ході заняття було продемонстровано та застосовано на практиці схему виробництва овочевих напівфабрикатів, що охоплює всі етапи – від підготовки сировини до отримання готової продукції.
Особливу увагу було приділено методикам оцінки якості страв. Завершальним етапом заняття стала дегустація, під час якої студенти оцінювали готові страви за органолептичними показниками.
Практичне заняття відзначилося високою активністю студентів та їхнім інтересом до сучасних технологій у ресторанній справі.
Завдяки підтримці та професіоналізму викладача, Кузнєцова Романа Володимировича, студенти отримали цінний практичний досвід, який є основою для успішної роботи у сфері ресторанного господарства.
Так як Роман Володимирович є практиком кондитерського виробництва, разом зі студентами був виготовлений яблучний зефір за власною рецептурою.