Співпрацюємо з нашими випускниками магістерського рівня спеціальності Харчові технології тепер уже в якості стейкхолдерів.
Так, 28 жовтня 2024 року здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології прослухали лекцію БАБЕНКО Тетяни Володимирівни, провідного лікаря ветеринарної медицини відділу уповноважених осіб для здійснення державного контролю Полтавської обласної державної лікарні ветеринарної медицини на тему «Харчові отруєння» з навчальної дисципліни «Основи фізіології і гігієни харчування» (викладач доцентка КАЙНАШ Алла).
Лекторка розкрила поняття харчових отруєнь та їх видів залежно від природи походження, навела причини виникнення та типові симптоми цих отруєнь.
Здобувачі вищої освіти отримали практичні навички щодо заходів профілактики харчових отруєнь, які стануть в нагоді не тільки в професійній діяльності, а й в повсякденному житті.
Пані Тетяна навела багато прикладів зі свого практичного досвіду щодо найбільш розповсюджених причин виникнення харчових отруєнь, а саме: порушення правил санітарної гігієни, режимів транспортування та зберігання харчових продуктів, температурних режимів приготування їжі тощо.
Дякуємо Тетяні БАБЕНКО за цікаву, змістовну лекцію та практичні поради!