Навчальні дисципліни |
Анотація |
Силабус/ презентація |
Обов’язкові освітні компоненти |
||
Контроль якості та безпеки харчових продуктів |
||
Основи наукових досліджень |
Анотація |
|
Проектування харчових виробництв |
||
Технологічне обладнання харчових виробництв |
||
Технологія бродильних виробництв |
||
Технологія води і водопідготовки |
||
Технологія жирів та жирозамінників |
||
Технологія зберігання і переробки зерна |
||
Технологія консервування плодів та овочів |
||
Технологія молока і молочних продуктів |
||
Технологія м'яса і м'ясних продуктів |
||
Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів |
||
Технологія цукру та кондитерських виробів |
Силабус |
|
Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР |
Силабус |
|
Вибіркові освітні компоненти |
||
Основи фізіології і гігієни харчування |
||
Раціональне харчування людей |
Силабус |
|
Реологія харчових продуктів |
Силабус презентація |
|
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів |
||
Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі |
||
Розрахунки транспортних систем в харчовій промисловості |
Силабус презентація |
|
Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів |
Силабус презентація |
|
Технологія дитячих та геродієтичних продуктів |
презентація |
|
Технохімічний контроль якості і безпечності харчових продуктів |
презентація |
|
Біохімія сировини і харчових продуктів |
Силабус презентація |
|
Екологія харчових виробництв та утилізація відходів |
Анотація |
Силабус презентація |
Технологія продуктів дієтичного харчування |
||
Харчові добавки |
Силабус |
|
Технологія функціональних продуктів |
||
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини |
||
Товарознавство і пакування харчових продуктів |