Навчальні дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Магістр спеціальності 181 «Харчові технології» 2022 р.н.

  

Навчальні дисципліни

Анотація 

Силабус / презентація

Обов’язкові навчальні дисципліни

Ділова іноземна мова

Анотація

Силабус

Інноваційні технології харчових виробництв

Анотація

Силабус

Крафтові технології

Анотація

Силабус

Методологія та організація наукових досліджень

Анотація

Силабус

Міжнародні та національні системи забезпечення якості харчових продуктів

Анотація

Силабус

Міжнародні та національні системи захисту інтелектуальної власності

Анотація

Силабус

Моделювання та оптимізація харчових систем та технологій 

Анотація

Силабус

Планування експериментів та аналіз результатів

Анотація

Силабус

Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів

Анотація

Силабус

Технології органічних харчових продуктів

Анотація

Силабус

Управління  розвитком харчових підприємств

Анотація

Силабус

Вибіркові навчальні дисципліни

Факультетські дисципліни
2 семестр
Біологічно активні речовини в харчових технологіях Анотація

Презентація

Силабус

Нетрадиційна сировина та інгредієнти в технологіях харчових продуктів Анотація

Презентація

Силабус

Технологія функціональних продуктів Анотація

Презентація

Силабус

Холодильні системи у харчових галузях Анотація

Презентація

Силабус

3 семестр

Маркування та етикетування сировини та харчових продуктів

Анотація

Презентація

Силабус

Охорона праці в галузі та цивільний захист

Анотація

Презентація

Силабус

Сучасні матеріали та технології пакування харчової продукції

Анотація

Презентація

Силабус

Сучасні технології зберігання харчової продукції Анотація

Презентація

Силабус

Фахові дисципліни
2 семестр
Використання високого тиску в харчових технологіях Анотація

Презентація

Силабус

Субкритичні технології в харчових виробництвах Анотація

Презентація

Силабус

Безпечність продовольчої сировини і харчових продуктів на основі принципів НАССР

Анотація

Презентація

Силабус

Кваліметрія харчових виробництв

Анотація

Презентація

Силабус

3 семестр

Експертиза харчових продуктів

Анотація

Презентація

Силабус

Кріогенні технології у харчових галузях

Анотація

Презентація

Силабус

Організація підприємницької діяльності

Анотація

Презентація

Силабус

Системи автоматизованого керування технологічними процесами харчових виробництв

Анотація

Презентація

Силабус