Навчальні дисципліни |
Анотація |
Силабус / презентація |
Обов’язкові навчальні дисципліни |
||
Ділова іноземна мова |
||
Інноваційні технології харчових виробництв |
||
Крафтові технології |
||
Методологія та організація наукових досліджень |
||
Міжнародні та національні системи забезпечення якості харчових продуктів |
||
Міжнародні та національні системи захисту інтелектуальної власності |
||
Моделювання та оптимізація харчових систем та технологій |
||
Планування експериментів та аналіз результатів |
||
Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів |
||
Технології органічних харчових продуктів |
||
Управління розвитком харчових підприємств |
||
Вибіркові навчальні дисципліни |
||
Факультетські дисципліни | ||
2 семестр | ||
Біологічно активні речовини в харчових технологіях | Анотація | |
Нетрадиційна сировина та інгредієнти в технологіях харчових продуктів | Анотація | |
Технологія функціональних продуктів | Анотація | |
Холодильні системи у харчових галузях | Анотація | |
3 семестр | ||
Маркування та етикетування сировини та харчових продуктів |
||
Охорона праці в галузі та цивільний захист |
||
Сучасні матеріали та технології пакування харчової продукції |
||
Сучасні технології зберігання харчової продукції | Анотація | |
Фахові дисципліни | ||
2 семестр | ||
Використання високого тиску в харчових технологіях | Анотація | |
Субкритичні технології в харчових виробництвах | Анотація | |
Безпечність продовольчої сировини і харчових продуктів на основі принципів НАССР |
||
Кваліметрія харчових виробництв |
||
3 семестр | ||
Експертиза харчових продуктів |
||
Кріогенні технології у харчових галузях |
||
Організація підприємницької діяльності |
||
Системи автоматизованого керування технологічними процесами харчових виробництв |