Навчальні дисципліни |
Анотація |
Силабус / презентація |
Обов’язкові освітні компоненти |
||
Контроль якості та безпеки харчових продуктів |
||
Основи наукових досліджень |
||
Проектування харчових виробництв |
||
Технологічне обладнання харчових виробництв |
Анотація |
Силабус |
Технологія бродильних виробництв |
||
Технологія води і водопідготовки |
||
Технологія жирів та жирозамінників |
||
Технологія зберігання і переробки зерна |
||
Технологія консервування плодів та овочів |
||
Технологія молока і молочних продуктів |
||
Технологія м'яса і м'ясних продуктів |
||
Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів |
||
Технологія цукру та кондитерських виробів |
Анотація |
Силабус |
Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР |
||
Вибіркові освітні компоненти |
||
Технологія продуктів дієтичного харчування |
презентація |
|
Нутріціологія |
||
Мікробіологія сировини і харчових продуктів |
презентація |
|
Технохімічний контроль якості і безпечності харчових продуктів |
презентація |
|
Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі |
||
Розрахунки транспортних систем в харчовій промисловості |
Анотація |
Силабус презентація |
Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів |
презентація |
|
Технологія риби і рибопродуктів |
презентація |
|
Реологія харчових продуктів |
Силабус презентація |
|
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів |
||
Основи фізіології і гігієни харчування |
||
Технологія дитячих та геродієтичних продуктів |
презентація |
|
Харчові добавки |
Анотація |
Силабус презентація |
Технологія функціональних продуктів |
||
Технології високого тиску та субкритичні технології у харчових виробництвах |
Силабус презентація |
|
Товарознавство і пакування харчових продуктів |