Проведення відстроченого контролю з ОК Технологія бродильних виробництв

22 жовтня 2024 року доцентом кафедри харчових технологій Віктором ЮХНОМ для здобувачів спеціальності 181 Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти був проведений відстрочений контроль оцінювання рівня залишкових знань з обов'язкової навчальної дисципліни - Технологія бродильних виробництв.

Для проведення відстроченого контролю було розроблено 100 питань, які включали питання, пов'язані із загальними аспектами бродильного виробництва, характеристикою основної сировини та допоміжних матеріалів для бродильного виробництва, а також технологій солодів та пива; спирту, горілки та лікеро-горілчаних напоїв; вин і коньяків; безалкогольних напоїв.

У зазначений день (згідно розкладу) здобувач вищої освіти під своїм логіном заходить в MOODLE на сторінку факультету «Технологія  тваринництва та продовольства» у розділі «Відстрочений контроль» вибирає освітню компоненту згідно розкладу.

За результатами відстроченого контролю абсолютна успішність склала 80,8 %, а якісна  - 76.2 %.