Секрети майстерності: сучасні технології приготування страв у пароконвектоматі Rational

На кафедрі харчових технологій відбувся унікальний майстер-клас із приготування запечених страв з риби та курятини. Захід провів шеф-кухар готельно-ресторанного комплексу «Selena Family Resort») та технолог компанії Rational - Артем Вікторович Триколенко (м. Черкаси).

Під час майстер-класу учасники ознайомилися з сучасними технологіями термічної обробки продуктів у пароконвектоматі. Спеціаліст поділився професійними секретами маринування, підтримання оптимальних температурних режимів і досягнення ідеальної текстури страв.

  

До заходу долучилися викладачі кафедри харчових технологій, співробітники та здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології. Присутні отримали цінний досвід у сфері ресторанного бізнесу, дізналися про переваги використання професійного кухонного обладнання та отримали відповіді на актуальні питання від фахівця.

 

Завдяки таким подіям студенти мають змогу не лише отримувати теоретичні знання, а й на практиці знайомитися з інноваційними технологіями приготування різноманітного асортименту страв, що сприяє їхньому професійному зростанню.