Напередодні міжнародного дня студентів, 14 листопада, куратори здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 1-го та 2-го курсів спеціальностей 181 Харчові технології та 241 Готельно-ресторанна справа організували "Студентські вечорниці" з проведенням майстер-класів з виготовлення традиційних улюблених українських страв.
Куратори, доцентки кафедри харчових технологій Алла Кайнаш та Олена Калашник, провели майстер-класи з приготування вареників з картоплею і капустою та Полтавських галушок з куркою. Студенти освоїли весь технологічний процес: від замішування тіста, ліплення галушок і вареників до безпосереднього варіння на пару.
Також до свята, під керівництвом куратора, завідувача кафедри харчових технологій Ніни Будник студенти 3-го курсу самостійно виготовили та засмажили домашню ковбасу "Українську" та запекли картоплю по-селянські за участі завідувача лабораторії Івана Гловацького.
По завершенню майстер-класів, усі присутні із задоволенням продегустували власноруч приготовлені страви, бутерброди, запиваючи узваром.
Студенти щиро дякували викладачам, співробітникам, Аліні Лукаш та Ірині Демиденко за приємні емоції, святкову атмосферу та гарний настрій під час заходу.