Участь у симпозіумі оpinion leaders нутриціології та дієтології

6 жовтня 2024 року, в рамках викладання навчальних дисциплін «Основи фізіології і гігієни харчування», «Нутріціологія» та «Основи вегетаріанства та Аюрведи», доценти кафедри харчових технологій Ніна БУДНИК та Алла КАЙНАШ разом зі студентами спеціальностей Харчові технології та Готельно-ресторанна справа взяли участь у V симпозіумі opinion leaders нутриціології та дієтології з міжнародною участю «Раціон майбутнього: візія та перспективи», що був організований Незалежною асоціацією нутриціологів та дієтологів України у форматі оф/онлайн.

  

Під час симпозіуму було представлено надзвичайно цікаві доповіді на теми «Що треба знати про кальцій», «Харчова непереносимість: коли їжа стає випробуванням», «Класичні та рідкісні прояви харчової алергії», «Міфи та реальність про воду та регідратацію», «Метаболічні порушення на тлі особливостей харчування у військових», «Правда про харчові токсини» тощо.  Також проведено майстер класи та міждисциплінарну дискусію у форматі круглого столу за участі провідних міжнародних та українських спікерів з нутриціології та дієтології.

  

  

Усі учасники отримали задоволення від неймовірного симпозіуму, інформативної, послідовної та доступної інформації, а також сертифікати, що підтверджують участь у даному заході.

  

Отримані знання з нутріціології та дієтології сприятимуть підвищенню рівня засвоєння матеріалу вищеназваних освітніх компонентів та формуванню спеціальних компетентностей щодо здатності аналізувати та узагальнювати теоретичну інформацію з різних джерел для майбутньої професійної діяльності за обраною спеціальністю.