7 листопада 2024 року викладачі кафедри харчових технологій відвідали онлайн майстер-клас на тему «ЧИЗМОНГЕР: сирний професіонал та поціновувач», який провела доктор філософії, доцент кафедри технології та безпечності харчових продуктів Сумського національного аграрного університету СИНЕНКО Тетяна Павлівна.
Під час майстер-класу доповідачка розповіла хто такий чизмонгер, його компетентності та варіації розвитку, цікаві факти та історію сирів, їх класифікацію, а також як з ними працювати, описувати смак та аромат за допомогою інструменту «Колесо смаку», тощо.
Майстер-клас був корисний та пізнаваний. На заході присутні мали змогу опанувати правила формування сирного плато і базові поєднання продуктів та напоїв з сирами.
Дякуємо пані Тетяні за цікавий захід!