Участь викладачів кафедри харчових технологій у вебінарі «Особливості маркування натуральних харчових продуктів»

Викладачі кафедри харчових технологій Ніна БУДНИК, Олена КАЛАШНИК, Алла КАЙНАШ та Віктор ЮХНО прийняли участь у вебінарі на тему «Особливості маркування натуральних харчових продуктів». Спікерками заходу були директор PROFI CLUBU Ольга Михайлова та фахівець з маркування товарів власного імпорту та власних товарних марок « Новус Україна» Юлія БОЙКО. Під час проведення вебінару було обговорено багато надважливих питань сьогодення у сфері харчових технологій і зокрема натуральності та органічності харчових продуктів, тому числі зазначена важливість створення харчових продуктів з натуральними інгредієнтами. Цікаву дискусію викликало питання натуральності цукру та солі. Спікери ознайомили всіх присутніх з основними змінами законодавчої бази, щодо маркування харчових продуктів, особливо актуальним стало обговорення Закону України про «Інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Досить корисною була інформація, щодо маркування органічних та екологічно чистих продуктів. Ключовим питанням також було використання натуральних ароматизаторів у виноробстві. За результатами участі у вебінарі викладачі отримали сертифікати. Захід пройшов на високому рівні, колектив кафедри вдячний організаторам  за запрошення!