Участь здобувачів у IV Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи»

20 березня 2025 року викладачі кафедри харчових технологій, студенти ОП «Харчові технології», ОП «Готельно-ресторанна справа» та амбітні гуртківці «Зірки HoReCa» увірвалися у світ наукових дискусій на IV Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи».

Місце зустрічі інтелектуалів: ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».

Фокус обговорень: секція «Готельний та ресторанний бізнес: потенціал, тренди та стратегічні напрямки розвитку».

Як технології змінюють HoReCa? Чи готовий ресторанний бізнес до нових викликів? Які гастрономічні тренди диктують правила гри?

Про це і не тільки говорили наші учасники! Дискусії, ідеї, інновації – саме так народжуються зміни!

Дякуємо всім, хто долучився! Попереду ще більше можливостей, тож тримаймо курс на розвиток!