20 березня 2025 року викладачі кафедри харчових технологій, студенти ОП «Харчові технології», ОП «Готельно-ресторанна справа» та амбітні гуртківці «Зірки HoReCa» увірвалися у світ наукових дискусій на IV Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи».
Місце зустрічі інтелектуалів: ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».
Фокус обговорень: секція «Готельний та ресторанний бізнес: потенціал, тренди та стратегічні напрямки розвитку».
Як технології змінюють HoReCa? Чи готовий ресторанний бізнес до нових викликів? Які гастрономічні тренди диктують правила гри?
Про це і не тільки говорили наші учасники! Дискусії, ідеї, інновації – саме так народжуються зміни!
Дякуємо всім, хто долучився! Попереду ще більше можливостей, тож тримаймо курс на розвиток!