Атестація здобувачів вищої освіти

З 7 по 17 червня 2024 року відбулася атестація здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва денної та заочної форм навчання. Атестація проходила у формі атестаційного екзамену та захисту кваліфікаційних робіт.

   

Екзаменаційна комісія у складі: голови – Лариси Кузьменко, членів комісії – Анатолія Шості, Світлани Усенко, Богдана Шаферівського встановила відповідність засвоєних здобувачами вищої освіти рівня та обсягу знань, умінь, компетентностей вимогам освітньо-професійної програми Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та стандарту вищої освіти із цієї спеціальності. За результатами атестації здобувачам вищої освіти було присуджено ступінь вищої освіти бакалавр та присвоєно кваліфікацію бакалавра з технології виробництва і переробки продукції тваринництва.

   

   

   

Бажаємо випускникам, блискучих перспектив, світлого майбутнього та фінансового благополуччя, щоб знання і досвід, отримані під час навчання в університеті, стали надійною опорою у професійному зростанні.