Екскурсія на молочний комплекс ТОВ «Білагро»

11 липня 2024 року відбулася екскурсія здобувачів вищої освіти  за освітньо-професійною програмою Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ступеня бакалавра на підприємство «Білагро» Миргородського району Полтавської області. ТОВ «Білагро» – це сучасний агропромисловий комплекс замкнутого циклу, який займається виробництвом молока та відгодівлею молодняку великої рогатої худоби.
З метою виконання програми навчальної практики «Основи фахової діяльності» студенти під керівництвом заступника директора з тваринництва Рустама Кроітору ознайомилися з технологічними процесами виробництва молока та яловичини. На молочному комплексі триває реконструкція корпусів для безприв’язного утримання дійного стада, впроваджуються інноваційні технологічні рішення для безперебійного забезпечення водою, заготівлі та зберігання кормів, прибирання і переробки гною. Доїння корів відбувається у  сучасному доїльному залі виробництва DeLaval (Швеція), обладнаного установкою типу «карусель» (на 60 доїльних місць).

   

   

   

   

   

   

   

   

Дякуємо керівництву ТОВ «Білагро» за надану можливість відвідати агропромисловий комплекс, а заступнику директора з тваринництва Рустаму Кроітору – за проведену цікаву і змістовну екскурсію.