Екскурсія здобувачів до ТДВ «Диканський комбікормовий завод»

Годівля сільськогосподарських тварин якісними повнораціонними комбікормами є запорукою їх високої продуктивності. Саме темі виробництва різних видів комбікормів для свиней, ВРХ, ДРХ, кроликів, риби та птиці (бройлери, несучки, гуси і качки, перепели, індики) було присвячене виїзне заняття з навчальної практики «Технологія виробництва продукції тваринництва» із здобувачами вищої освіти бакалаврського рівня спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (гарант ОПП Лариса Кузьменко) в умовах ТДВ «Диканський комбікормовий завод».

Здобувачі вищої освіти 2-го курсу СВО бакалавр ознайомилися з структурою підприємства, відпрацювали сучасні методики дослідження якості сировини та готової продукції заводу в виробничо-технологічній  та хімічній лабораторіях під керівництвом завідувача Пелих Алли Михайлівни.

   

Начальник виробництва Рябко Іван Володимирович провів екскурсію для студентів і викладачів по виробничих підрозділах заводу.

   

   

Здобувачі вищої освіти на підприємстві успішно опанували процеси приймання й зберігання зернової і олійної сировини та технологію виробництва розсипних і гранульованих комбікормів.