Гостьова лекція на тему: «Методи оцінки та випробування ефективності нових технологій обробки харчових продуктів»

01 травня 2024 року на базі Інноваційного сектору досконалості для навчання впродовж життя: стале птахівництво у рамках реалізації проєкту Еразмус + напряму КА2: Співпраця між організаціями та установами, Розбудова потенціалу у сфері вищої освіти, “Стале тваринництво та добробут тварин” / “Sustainable Livestock Production and Animal Welfare” (Грантова угода № 101083023-SULAWE) відбулася відкрита лекція наукового співробітника Університету Західної Англії, Бристоль, Велика Британія, кандидата сільськогосподарських наук, Єлизавети ОЛІЙНИЧЕНКО на тему: «Методи оцінки та випробування ефективності нових технологій обробки харчових продуктів».
Лекція була зосереджена на найновіших тенденціях в технологіях обробки продуктів харчування. Особлива увага була приділена актуальним науковим напрямкам і способам модернізації експериментальних методів. Також Єлизавета детально розповіла про свої дослідження, зосередивши особливу увагу на застосуванні різноманітних методів.