Гостьова лекція на тему «Технологія інкубації яєць та фактори, які на неї впливають»

18 жовтня 2024 року заступник директора з питань інкубації Вінницької птахофабрики ПрАТ «Миронівський хлібопродукт» Наталія Танасієнко прочитала лекцію на тему: «Технологія інкубації яєць та фактори, які на неї впливають» для здобувачів вищої освіти ОП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва другого (бакалаврського) рівня освіти.

Лекція прочитана в межах навчальної дисципліни «Технологія виробництва і переробки продукції птахівництва». Впродовж лекції детально розглянуто етапи технології інкубації яєць: збір, транспортування, приймання та сортування інкубаційних яєць, закладка інкубаційних яєць у інкубаційну машину, параметри інкубації яєць, біологічний контроль інкубації, транспортування яєць у вивідну машину, вибірка та вакцинація добового молодняку, сортування добового молодняку, біологічний контроль відходів інкубації, вакцинація та відвантаження добового молодняку.

   

   

   

   

По закінченню лекції студенти мали змогу задати питання лектору. Жваво обговорювались фактори, які впливають на успішну інкубацію.

Така форма співпраці із стейкхолдерами є важливою ланкою у підготовці кваліфікованих фахівців.