Конференція за підсумками проходження виробничої (переддипломної) практики студентів спеціальності Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

7 березня 2023 року відбулася конференція за результатами переддипломної практики здобувачів вищої освіти 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології ОПП Харчові технології під головуванням координатора практики спеціальності «Харчові технології» Віктора ЮХНА. У зустрічі також прийняли участь викладачі кафедри: Ніна БУДНИК – завідувач кафедри, к.т.н., доцент; Валерій СУКМАНОВ – професор кафедри, д.т.н., професор; Алла КАЙНАШ – доцент кафедри, к.т.н., доцен; Євгенія ХМЕЛЬНИЦЬКА – доцент кафедри, к.т.н., доцен; Володимир ТЕНДІТНИК – професор кафедри, к.с.-г.н., доцент та студенти – Валентина ПЕДОРЯКА, Катерина ДРУЖКО, Карина МІЩЕНКО, Максим ШПАНКІН, Олеся ІВЕР та Ірина ДЕМИДЕНКО.

    

  

Здобувачі поділилися знаннями та компетентностями, яких вони набули за час проходження переддипломної практики на підприємствах, а саме ТОВ «Оржицький молокозавод» (Педоряка В.), Кондитерський цех ФОП Шудря О.Ю. (Дружко К.), ТОВ «Лубенський молочний завод» (Міщенко К.), ТОВ «Цукрагропром», філія «Яреськівський цукровий завод» (Шпанкін М.) та ФОП Венгровський В.В. (Івер О. та Демиденко І.). Студенти задавали один одному питання, дискутували, відповідали на питання від викладачів, моделювали різні ситуації, які можуть виникнути на підприємствах харчової промисловості та як їх правильно вирішити.

Наприкінці зустрічі Ніна БУДНИК побажала студентам швидкого завершення виконання кваліфікаційної роботи, успішного проходження перевірки на плагіат та запозичення.

В цілому зустріч відбулася в доброзичливій, дружній атмосфері.