Кулінарно-культурний батл між Україною та Грузією в ПДАУ

16 жовтня в нашому університеті відбувся надзвичайний захід – кулінарно-культурний батл Україна – Грузія, який став символом дружби та співпраці.
 
На початку заходу прозвучали вітальні слова ректора Університету Олександра Галича та голови грузинського братства Рамаза Заркуа, які наголосили на важливості культурної співпраці між нашими народами.
 
Протягом заходу шеф-кухарі з ресторанів «Руставелі» (Рустам) та «Олд Тифліс» (Олександр) показали мистецтво приготування хачапурі та хінкалі.
 
Українські традиції представила шеф-кухар з ресторану «Галушка» Інна, готуючи легендарні галушки.
 
Усі гості мали можливість дегустувати страви від мережі закладів «Криниця» та кафе «Арагві», скуштувати сири від ФОП Мамрікішвілі та сири виробництва центру Milk Local Product і насолодитися хлібом, випеченим у лабораторії ПДАУ.
 
Поціновувачів частували ароматним українським чаєм і грузинським вином.
 
Завершальним акордом заходу став запальний танцювальний батл Україна – Грузія від хореографічного колективу народного танцю «Зоряна» під керівництвом Дмитра Денисенка, який підкорив серця всіх присутніх.
 
Цей захід показав, що разом ми сильніші та багатші на традиції і досвід.
 
Дякуємо всім учасникам, шефам і партнерам за цей яскравий день!