Он-лайн лекція на тему «Харчова консервація» для науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти І, ІІ і ІІІ рівнів освіти за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

24 червня 2024 року у рамках проекту LEARNSAVE «Навчання під атаками – стійка освіта під загрозою в українських університетах», що фінансується Шведським інститутом (номер проекту 01236/2023) професор Шведського університету сільськогосподарських наук Мадлен Моаззамі прочитала он-лайн лекцію «Харчова консервація» для науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти І, ІІ і ІІІ рівнів освіти за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Під час лекції детально розглянуто принципи та методи консервування харчових продуктів, важливі для консервування речовини. Особливу увагу приділено технології консервування м’ясних продуктів.
На сьогодні, під час дефіциту електроенегії у країні, консервування є більш безпечним способом зберігання продуктів, оскільки дає можливість робити запаси їжі, що швидко псується, транспортувати її на великі відстані і гарантувати широкий асортимент для споживача протягом усього року.