Майстер-клас з приготування Хачапурі по-аджарськи на базі ресторану "Той самий баранчик"

8 жовтня 2024 року завідувач кафедри харчових технологій Ніна Будник та здобувачі вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа відвідали ресторан "Той самий баранчик " ТОВ "БАРАШЕК".

Виїзне заняття проведено в межах дисципліни Сенсорний аналіз. На даному виїзному занятті здобувачі мали змогу долучитися до майстер-класу з приготування Хачапурі по-аджарськи. Відповідальним за захід був шеф-кухар ресторану Максим, який розповів про особливості приготування Хачапурі, підготовку тіста, сиру для майбутньої страви, історію та різновиди Хачапурі по-аджарськи в різних регіонах.

На майстер-класі кожен студент мав змогу власноруч приготувати та випекти  своє Хачапурі по - аджарськи. Також студентів навчили техніці подачі готової страви із сирим яйцем.
Наприкінці майстер-класу здобувачі мали змогу продегустувати власноруч  виготовлене Хачапурі. Майстер-клас пройшов у чудовому колективі закладу та невимушеній атмосфері.

Дякуємо нашим стейкхолдерам Дмитру Собакарю та Валерію Аксьонову за надану можливість провести майстер-клас на базі їхнього закладу.