Навчальна практика на хлібопекарському підприємстві ТОВ «Полтавський комбінат хлібобулочних виробів»

18 червня 2024 року з метою виконання програми навчальної практики здобувачі вищої освіти за освітньо-професійними програмами Харчові технології та Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва на чолі з керівниками практики Володимиром Тендітником, Вікторією Шелудько, Ларисою Кузьменко, Марією Ільченко та Альоною Сябро відвідали хлібопекарське підприємство ТОВ «Полтавський комбінат хлібобулочних виробів» – один із найбільших постачальників хлібобулочних і кондитерських виробів у Полтавській області, який має багаторічну історію.

Головний технолог підприємства Людмила Одокієнко розповіла про історію створення підприємства, потужності виробництва хлібобулочних виробів з асортименту заводу та ознайомила з технологічними процесами їх виготовлення.

Студенти мали змогу спостерігати за процесом замішування опари, формування хліба, його випікання та охолодження, а також фасування готової продукції.

   

Наприкінці виробничої екскурсії студенти мали змогу не лише долучитися до обговорення питань, але й скуштувати свіжого теплого хліба.