ОНЛАЙН-КУРС «ANIMAL WELFARE AND MEAT SCIENCE”

В рамках проєкту «LEARNSAVE» з 20 по 24 травня 2024 року викладачі та аспіранти факультету технологій тваринництва та продовольства Світлана УСЕНКО, Лариса КУЗЬМЕНКО, Марія ІЛЬЧЕНКО, Олена МИРОНЕНКО, Анатолій ПОЛІЩУК, Віктор СЛИНЬКО, Павло ВАЩЕНКО, Альона СЯБРО Богдан ШАФЕРІВСЬКИЙ, Іван ЖЕЛІЗНЯК, Антон БАБКО та Андрій ШЕЙКО взяли участь в он-лайн курсі лекцій «Добробут тварин і якість м'яса».
Лекції читали професори Шведського університету сільськогосподарських наук Якоб Бабол та Галія Замарацька.
Впродовж курсу було розглянуто і обговорено такі теми: історія та значення м’яса; морфологія та фізіологія м’язів; оцінка якості м’яса та його дефекти; забій, склад туші та класифікація; застосування імунокастрації у свинарстві.
Слухачі отримали цікаву та корисну інформацію, яку буде впроваджено у освітній процес для здобувачів вищої освіти І-ІІІ рівнів освіти за ОП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Полтавського державного аграрного університету.