Перший міжфакультетський семінар-практикум на тему: «Рослинна дієта - шлях до здорового та екологічного життя»

6 червня 2024 року в рамках реалізації меморандуму про співпрацю з міжнародною асоціацією «The Supreme Master Ching Hai International Association (SMCHH) Mr. Huo Zhu», який було підписано 28 травня 2024 року, проведено перший міжфакультетський семінар-практикум на тему: «Рослинна дієта - шлях до здорового та екологічного життя».

   

   

   

На семінарі були присутні члени асоціації - представники різних країн світу: пан Ху Джу – США, пані Трейсі Хві – США, пані Чі Джу – США, пані Зайна Макніл – Велика Британія, пані Суппіа Нішантіні – Малайзія, пан Говінджарал Радджарам – Малайзія, і директор фонду національного розвитку – пан Олександр Кулаков. На початку семінару здобувачі різних освітніх програм заслухали цікаві доповіді пана Говінджарала Радджарама і пані Суппіі Нішантіні.

   

   

На практичній частині семінару на базі кафедри харчових технологій здобувачі мали змогу прийняти участь в майстер-класі по виготовленню веган-суші. Студенти отримали не лише теоретичні знання, а і набули практичних навичок по виготовленню веганських страв, що є особливо цінним для набуття фахових компетенцій і отримання програмних результатів навчання для здобувачів ОПП Готельно-ресторанна справа.

Після майстер-класу відбулася дегустація страв веганської кухні, таких як: суші, буріто, банановий пиріг. По завершенню семінару всі учасники отримали практичні рекомендації від Фонду національного розвитку і асоціації «The Supreme Master Ching Hai International Association (SMCHH) Mr. Huo Zhu».