16–17 травня 2022 року відбулася підсумкова атестація здобувачів ступеня вищої освіти на другому (магістерському) рівні за освітньо-професійною програмою Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва заочної форми навчання. Атестаційний іспит і захист кваліфікаційних робіт відбулися у змішаній формі. Студенти, які з обґрунтованих причин не змогли прибути до Університету, отримали можливість скласти тестовий іспит за допомогою системи дистанційного навчання Moodle та захистити кваліфікаційні роботи в режимі відеоконференції, використовуючи сервіс Google Meet.
Екзаменаційна комісія високо оцінила знання здобувачів вищої освіти, прийняла рішення щодо набуття ними компетентності виконувати складні дослідницькі або інноваційні завдання у сфері технології виробництва та переробки продукції тваринництва, формування у випускників передбачених освітньо-професійною програмою результатів навчання і присвоєння їм кваліфікації магістра з технології виробництва і переробки продукції тваринництва.