Реалізація заходів щодо підвищення якості вищої освіти та освітньої діяльності за освітньою програмою «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» другого (магістерського) рівня вищої освіти за результатами акредитаційної експертизи

20 червня 2024 року в Полтавському державному аграрному університеті відбулося засідання ради з якості вищої освіти Університету. Голова ради з якості вищої освіти спеціальності Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва Богдан ШАФЕРІВСЬКИЙ виступив з інформацією про реалізацію заходів щодо підвищення якості вищої освіти та освітньої діяльності за освітньою програмою «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» другого (магістерського) рівня вищої освіти за результатами акредитаційної експертизи.

Під час доповіді висвітлена інформація щодо проходження акредитаційної експертизи в 2023 році.

Також було представлено контингент здобувачів вищої освіти за ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

Обговорено рекомендації галузевої експертної ради з подальшого удосконалення освітньої програми.
Голова ради з якості вищої освіти надав інформацію про реалізацію заходів щодо підвищення якості вищої освіти та освітньої діяльності за ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».