Робота секції факультету технологій тваринництва та продовольства 56-ї науково-методичної конференції викладачів і аспірантів ПДАУ

20 лютого 2025 року в рамках проведення 56-ї науково-методичної конференції викладачів і аспірантів «Інноваційні підходи в освіті: інтеграція технологій, науки та практики у підготовці фахівців» ПДАУ проходила робота секції факультету технологій тваринництва та продовольства.

На початку роботи секції з вітальним словом до всіх присутніх звернувся голова секції факультету технологій тваринництва та продовольства ШАФЕРІВСЬКИЙ Богдан.

На секційному засіданні були представлені доповіді, які охопили різнопланові актуальні питання якості вищої освіти, а саме:

  • «Методичні підходи викладання дисциплін освітньо-професійної програми Водні біоресурси та аквакультура кафедри технології виробництва продукції тваринництва», доповідач ПОЛІЩУК Анатолій, завідувач кафедри технології виробництва продукції тваринництва, доктор сільськогосподарських наук, професор;

  • «Національний компонент у змісті професійної підготовки фахівців харчових виробництв», доповідач ЮХНО Віктор, доцент кафедри харчових технологій;

  • «Організація неформальної освіти як складова професійної підготовки фахівців», доповідач ШАФЕРІВСЬКИЙ Богдан, доцент кафедри біології продуктивності тварин імені академіка О. В. Квасницького.

Доповіді викликали жваве дискусійне обговорювання серед науково-педагогічних працівників факультету.

Марія ІЛЬЧЕНКО, доцентка кафедри біології продуктивності тварин імені академіка О. В. Квасницького, секретар секційного засідання, вручила сертифікати про участь у конференції обсягом 8 год.