На факультеті технологій тваринництва та продовольства стартувала процедура вільного вибору навчальних дисциплін здобувачами вищої освіти бакалаврського рівня 2024 року набору.
27 лютого 2025 року із здобувачами вищої освіти освітньо-професійних програм Харчові технології, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Готельно-ресторанна справа та Водні біоресурси та аквакультура відбулася інформативна зустріч щодо процедури вибору освітніх компонентів для вивчення на другому курсі.
Начальник навчального відділу Віктор ЛЯШЕНКО повідомив терміни процедури вибору та продемонстрував здобувачам вищої освіти інтерфейс кабінету студента в АСУ ПДАУ на вкладці «вибір дисциплін» та пояснив особливості здійснення вибору міжфакультетських і факультетських навчальних дисциплін та дисциплін освітніх програм.
Заступник декана факультету з навчальної роботи Лариса КУЗЬМЕНКО зорієнтувала здобувачів, де на сайті університету можна ознайомитися із силабусами і презентаціями навчальних дисциплін для здійснення обґрунтованого вибору.