У неділю, 16 жовтня, відзначається День працівників харчової промисловості. Тож напередодні цього свята в. о. ректора Полтавського державного аграрного університету Валентина Аранчій, перший проректор Олександр Галич і голова профспілки Юлія Радочина привітали співробітників кафедри харчових технологій факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, а також працівників їдальні "Золота нива".
Витоки історії кафедри сягають у 30-ті роки минулого століття, коли була створена в Полтавському сільськогосподарському інституті кафедра молочного скотарства. ПДАУ — єдиний заклад вищої освіти в Полтавському регіоні, який готує фахівців для підприємств харчової промисловості. Наші студенти можуть пройти практичну підготовку та працевлаштуватися на понад п'ятдесятьох харчових підприємствах. За роки діяльності підготовлено тисячі фахівців харчової промисловості, які своєю працею роблять вагомий внесок у зміцнення економіки області та держави, забезпечення продовольчої безпеки, стабільності та підвищення рівня життя співвітчизників!