Масштабний захід відбувся 20 січня 2024 року у Полтавському державному аграрному університеті – Форум-ярмарок «Крафтовий бізнес Полтавщини: єднання заради відновлення регіону».
Факультет технологій тваринництва та продовольства представив крафтові м’які сири виготовлені у експертному центрі «Milk Local Product» професоркою кафедри біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького Ларисою Кузьменко, асистенткою кафедри технології виробництва продукції тваринництва Альоною Сябро та аспіранткою Юлією Карбан.
Учасники форуму і гості мали змогу посмакувати трьома видами м’яких сирів - без добавок; з італійськими спеціями і базиліком; з томатами, базиліком і часником.
Фаворитом дегустації стали сирні кульки «Лабне» у олії із спеціями.
На ярмарку було широкого представлено і продукцію стейкхолдерів факультету - крафтових компаній: «МЕДИ МЕЖИРІЧЧЯ», ФГ «АГРОСВІТ-СВ», ТОВ «Vivat Провінція» і ФГ «ДОБРО-КРАФТ».