Участь кафедри харчових технологій у заходах до дня захисту дітей в ПДАУ

1 червня Україна та світ традиційно відзначає Міжнародний день захисту дітей. У 2022 році День захисту дітей є найбільш трагічним в історії України. Діти не повинні страждати від того, що хтось вважає їх чужими. Вони повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство. Тому викладачі та співробітники кафедри харчових технологій вирішили подарувати трішки свята наймолодшим українцям, які так потребують хорошого настрою в ці важкі часи. На локації «Всебічний розвиток» доцентка та сумісник кафедри харчових технологій Ольга Бараболя організувала креативне розмальовування кексів, які власноруч випікала разом із лаборантом кафедри Аліною Лукаш та здобувачами вищої освіти 3 курсу спеціальності Харчові технології Івер Олесею та Бузуверя Владиславою. Усі діти для прикрашання кексів обрали жовто-блакитні кольори нашого прапору, адже ростуть справжні патріоти України!

 

   

   

На локації «Майстер на всі руки», мабуть найбільш самим очікуваним заходом, був майстер-клас із виготовлення та дегустації морозива, який провела завідувачка кафедри харчових технологій Ніна Будник разом із здобувачкою вищої освіти 4 курсу спеціальності Харчові технології Хворост Анною та лаборантом кафедри Лукаш Аліною.

   

Бажаючих взяти участь у дегустації морозива виявилося вдвічі більше від кількості зареєстрованих дітей для участі. Але, не зважаючи на це,  всі дітки мали можливість покуштувати щойно приготовлене морозиво, обрати собі за смаком або сироп дині, або вишні, чи мохіто.

   

   

Також для порівняння дітям дали покуштувати морозиво різних виробників, яке до речі, також мало неабиякий попит у малечі, адже хто не полюбляє морозива!

Організатори цих заходів зробили все, щоб дитячі посмішки висвітлювали нашу планету, і кожен із маленьких мешканців був щасливим!

Ми щиро віримо, що вже наступного року українські діти зустрічатимуть свято не в підвалах під обстрілами, а у мирній, щасливій та вільній від окупантів Україні!