Участь студентів факультету ТТП у форумі «Технології зберігання і переробки зерна»

15 листопада у Полтавському державному аграрному університеті відбувся форум «Технології зберігання і переробки зерна», який об’єднав зерновий бізнес, тваринництво, ветеринарну медицину, технологічний інжиніринг та харчову промисловість. На заході були висвітлені існуючі проблеми, обґрунтовано шляхи оптимізації зернового виробництва, переробки, логістики агропродукції у воєнний час.
Партнерами форуму були Департамент агропромислового розвитку Полтавської ОВА, Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, українська компанія YEDNIST' GROUP, компанія KERNEL, компанія UKROLIA Товариство з обмеженою відповідальністю «ДиканькаМлин», Полтавський університет економіки і торгівлі, Полтавський державний медичний університет, Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка, Приватне підприємство «Лубнимаш». Державне підприємство «Дослідне господарство «Степне» ІС і АПВ НААН».
Учасники форуму були задіяні у чотирьох тематичних панельних дискусіях: «Зберігання і переробка зерна», «Контроль якості рослинної сировини», «Технологія використання побічних продуктів переробки зерна у тваринництві», «Технологічний інжиніринг підприємств із зберігання і переробки зернових культур».
Протягом заходу діяла виставкова зона хліба та сала, на якій були представлені провідні підприємства харчової промисловості Полтавщини. Студенти групи 181 ХТбд_11 [1] (куратор доцент Шелудько В.М.) прийняли активну участь у інтерактивному опитуванні стейкхолдерами. В результаті надання найбільшої кількості вірних відповідей були нагороджені смачними і корисними подарунками від партнерів форуму.