17 лютого 2025 року відбулося засідання Ради з якості вищої освіти спеціальності Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, на порядку денного якого одним із питань було обговорення узагальнених результатів опитувань здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
У 2023/2024 навчальному році було проведено опитування студентами за допомогою Google Forms «Викладач очима здобувачів вищої освіти», «Дотримання норм і принципів академічної доброчесності», «Анкета щодо якості надання освітніх послуг здобувачів вищої освіти ПДАУ». Анкетування було анонімним і передбачало оцінювання студентами рівня викладання навчальних дисциплін, а також особистісних і професійних якостей викладачів.
Здобувачі вищої освіти за освітньо-професійною програмою першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва загалом дуже високо оцінили роботу викладачів. Більшість відповідей свідчить про задоволеність студентів якістю викладання, використанням сучасних методів навчання та створенням позитивної атмосфери на заняттях. Студенти демонструють високий рівень обізнаності про поняття академічної доброчесності та її важливість, розуміють наслідки порушення цих принципів і заявляють, що дотримуються їх. Значна частина студентів (67 %) вказує на великий обсяг роботи як на причину можливих порушень, що свідчить про потребу оптимізації навчального навантаження.
За результатами анкетування щодо якості надання освітніх послуг респонденти висловили високий рівень задоволеності якістю освітнього процесу, особливо взаємодією з викладачами й адміністрацією, а також доступом до інформаційних ресурсів.