Внутрішня експертиза освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (04.06.24 р.)

04.06.2024 року відбулося засідання робочої групи для проведення внутрішньої експертизи освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. У засіданні брали участь проректорка з науково-педагогічної роботи КОСТЕНКО Олена, керівниця навчально-наукового центру забезпечення освітньої діяльності та якості освіти ШУЛЬГА Людмила, начальник навчального відділу ДОРОШЕНКО Андрій, керівниця відділу моніторингу та забезпечення якості освіти ЛАВРІНЕНКО Інна, завідувачка навчально-методичного кабінету відділу моніторингу та забезпечення якості освіти ЯПРИНЕЦЬ Тетяна, декан факультету технологій тваринництва та продовольства ШОСТЯ Анатолій, завідувачка кафедри біології продуктивності тварин ім. академіка О. В. Квасницького УСЕНКО Світлана, гарант освітньої програми КУЗЬМЕНКО Лариса, голова ради з якості вищої освіти спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ШАФЕРІВСЬКИЙ Богдан.

Внутрішня експертиза проводилася з метою встановлення відповідності якості освітньої програми та освітньої діяльності за цією програмою визначеним критеріям. Під час засідання було обговорено основні зауваження і пропозиції щодо виконання кожного критерію та надано рекомендації задля удосконалення змісту відомостей самооцінювання.