11 листопада 2022 року начальник навчального відділу Дорошенко Андрій провів захід з приводу ознайомлення здобувачів вищої освіти ступеня магістр факультету Технології виробництва і переробки продукції тваринництва щодо вибору навчальних дисциплін в межах передбачених ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Здобувачі мають право вибирати навчальні дисципліни, що пропонуються також для інших рівнів вищої освіти, за погодженням з керівником відповідного факультету чи підрозділу. Вибір дисциплін проводиться з метою задоволення освітніх і професійних потреб студентів підвищення їх конкурентоспроможності та затребуваності на ринку праці й сприяють академічній мобільності здобувачів вищої освіти, забезпечують реалізацію їх особистих освітніх інтересів, а також врахуванню регіональних потреб.