Виробнича екскурсія до Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області

22 квітня 2024 року здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 181 Харчові технології та 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва під керівництвом викладачів Богдана Шаферівського й Альони Сябро відвідали Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області.
Метою виробничої екскурсії було ознайомлення студентів з особливостями оцінки та контролю якості продуктів та опрацювання методик на сучасному лабораторному обладнанні.

   

   

Гриза Світлана, провідна лікарка ветеринарної медицини, розповіла про особливості роботи фізико-хімічного сектора щодо оцінки якості готової продукції, а токсиколог сектора відділу імуноферментних досліджень Юлія Мельник – про традиційні та сучасні методи оцінки продуктів тваринного походження.

Студенти отримали багато корисної інформації про контроль продуктів, які допоможуть їм у подальшому навчанні.