Виїзне заняття на крафтову майстерню шоколаду

10 жовтня 2024 року завідувач кафедри харчових технологій Ніна БУДНИК та здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології відвідали крафтову майстерню шоколаду в межах дисциплін «Міні-технології» та «Технологія цукру та кондитерських виробів». 

   

Молода команда Afrodiziak chocolate, познайомила нас зі 100% натуральним шоколадом, виготовленим власноруч, лише з натуральної, якісної сировини, без додавання шкідливих домішок, барвників та ароматизаторів. 

Директор майстерні Подольська Вікторія Андріївна провела екскурсію, розповіла історію розвитку та ознайомила з асортиментом продукції.   

На виїзному занятті кожен студент мав змогу власноруч приготувати цукерки та придбати продукцію майстерні шоколаду. 

Візит до крафтової майстерні залишив безліч позитивних та смачних вражень. Шоколад, приготований власноруч подарував справжню насолоду від смаку, гарний настрій, відчуття щастя та задоволення.

   

Дякуємо нашому стейкхолдеру Подольській Вікторії Андріївні за надану можливість провести виїзне заняття на базі їхнього закладу.