Здобувачці вищої освіти 2 курсу першого (бакалаврського) рівня за ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва Аллі Соломчак було визнано і перезараховано результати навчання, здобуті нею у неформальній освіті, як частину освітнього компонента «Біологічно активні речовини у харчових технологіях» (викладачка Лариса Кузьменко).
Студентка успішно пройшла навчання в літній школі за курсом «Basics in human nutrition», організатором якого був Шведський університет сільськогосподарських наук (м. Уппсала), і отримала сертифікат, що підтверджує здобуття відповідних компетенцій за темою курсу. За результатами співбесіди із викладачем Аллі Соломчак було зараховано теми «Біологічна активність макронутрієнтів» і «Біологічна активність мікронутрієнтів» й згідно зі схемою нарахування балів з навчальної дисципліни зараховано 15 і 10 балів відповідно.