При проходженні навчальних практик «Загальна технологія харчових виробництв» та «Вступ до харчових технологій» здобувачі вищої освіти спеціальності Харчові технології разом з викладачами кафедри відвідали крафтову сироварню ФОП Барда В.М.
На виїзному занятті студенти ознайомилися з технологією виробництва «Адигейського» сиру, «Сулугуні» та «Моцарела» , а також вершкового масла. Власник сироварні Віталій БАРДА розповів, що забезпечує стабільну якість готової продукції, саме тим, що використовує молоко від одного виробника- це ферма в Зінківському районі, з якою вони працюють вже декілька років. Щоразу при отриманні молока сировину ретельно перевіряють за основними якісними показниками. Здобувачі вищої освіти мали змогу не лише ознайомитися з технологією виробництва сирів, а й вивчити маркування продукції і продегустувати її. Студенти також дізналися, що продукція сироварні реалізується як в торгівельній мережі так і в мережі закладів ресторанного господарства міста.