З метою обговорення змісту та особливостей підготовки здобувачів вищої освіти за освітніми програмами Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти декан факультету технологій тваринництва та продовольства Анатолій Шостя та завідувач кафедри технології виробництва продукції тваринництва Анатолій Поліщук відвідали ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат». Підприємство є надійним стейкхолдером освітніх програм із категорії роботодавців.
Під час зустрічі з директоркою з управління персоналом Ганною Кондаковою та начальницею відділу адаптації та розвитку персоналу Наталією Зарозою для якісної підготовки студентів було визначено напрями поглиблення співпраці щодо практичної підготовки та організації дуальної форми здобуття вищої освіти на базі м’ясокомбінату.