Голова ради з якості вищої освіти спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва Богдан Шаферівський обговорив проєкти освітніх програм для підготовки фахівців бакалаврського і магістерського рівнів разом з головою правління ПрАТ Полтаваплемсервіс Нілою Андрієнко та технологом підприємства Ольгою Гордецькою.
Під час обговорення звернули особливу увагу на формування вибіркової частини освітніх програм. Унаслідок спільної роботи дійшли висновку про доцільність перегляду переліків вибіркових дисциплін для розширення і поглиблення компетентностей і програмних результатів навчання, що вкрай важливо для підготовки висококваліфікованих фахівців спеціальності Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Тісна співпраця зі стейкхолдерами суттєво впливає на оптимізацію підготовки спеціалістів з урахуванням вимог, які висувають до них виробники.