22 жовтня 2024 року доцентом кафедри харчових технологій Віктором ЮХНОМ для здобувачів спеціальності 181 Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти був проведений відстрочений контроль оцінювання рівня залишкових знань з обов'язкової навчальної дисципліни - Технологія бродильних виробництв.
Для проведення відстроченого контролю було розроблено 100 питань, які включали питання, пов'язані із загальними аспектами бродильного виробництва, характеристикою основної сировини та допоміжних матеріалів для бродильного виробництва, а також технологій солодів та пива; спирту, горілки та лікеро-горілчаних напоїв; вин і коньяків; безалкогольних напоїв.
У зазначений день (згідно розкладу) здобувач вищої освіти під своїм логіном заходить в MOODLE на сторінку факультету «Технологія тваринництва та продовольства» у розділі «Відстрочений контроль» вибирає освітню компоненту згідно розкладу.
За результатами відстроченого контролю абсолютна успішність склала 80,8 %, а якісна - 76.2 %.