З метою формування програмних результатів навчання з дисципліни «Технологія переробки продукції тваринництва» здобувачі вищої освіти ступеня бакалавра за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва під керівництвом викладачки Альони СЯБРО відвідали ТОВ «Барда». Крафтові підприємства набувають усе більшої популярності, що зумовлено популяризацією здорового харчування та використанням у раціоні продуктів високої якості з натуральної сировини.
Технолог підприємства ТОВ «Барда» Анатолій МІКОС ознайомив студентів з асортиментом продукції, а також детально розповів про тонкощі технологічних процесів виготовлення м’яких сирів, зокрема адигейського, моцарели та сулугуні. Смакові параметри сиру залежать від якості молока, тому на підприємстві проводять обов’язкову оцінку молока у власній лабораторії, що дає змогу контролювати якість вхідної сировини та готової продукції.
До екскурсії долучився директор підприємства Віталій БАРДА, який провів дегустацію сирів, що вже є в асортименті, а також нових, які планують виробляти.