Виїзне заняття з навчальної дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» у крафтову сироварню ФОП Барда В. М.

З метою поглиблення знань та освоєння нових технологій процесу сироваріння з навчальної дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 181 Харчові технології під керівництвом завідувача кафедри Ніни БУДНИК, професора кафедри харчових технологій Володимира ТЕНДІТНИКА та асистента кафедри Юлії КАРБАН 29 жовтня відвідали крафтову сироварню ФОП Барда В.М.

Головний технолог  підприємства провів екскурсію сироварнею та ознайомив з різними технологічними процесами виробництва мʼяких сирів з коровʼячого молока, а також вершкового масла. Студенти мали змогу не тільки з перших вуст дізнатися про тонкощі переробки молока, вплив його якості на кінцевий продукт, виробництво сирів, а й також наочно спостерігати виробництво «Адигейського» сиру та продегустувати різноманітну продукцію яка виробляється. Також, Віталій БАРДА розповів про те як і де проводиться закупка молока, пакування, реалізація готової продукції та майбутні перспективи у розвитку сироварні.