Підвищення кваліфікації викладачів кафедри харчових технологій

Викладачі кафедри харчових технологій продовжують вдосконалювати свої професійні навички для підготовки висококваліфікованих фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Гарант освітньої програми Олена КАЛАШНИК та доцент Світлана МОРОЗ завершили навчання на платформі Академії NTO.UA – сучасному ресурсі для підвищення кваліфікації у сфері туризму та гостинності.

Курси NTO.UA «Технології індустрії гостинності для персоналу та керівників» надають зручні інструменти для саморозвитку та професійного зростання працівників туристичної галузі, готельєрів, викладачів та представників місцевої влади. Викладачі успішно опанували сучасні методи й технології готельно-ресторанного бізнесу, які планують активно впроваджувати у процес підготовки бакалаврів ОП «Готельно-ресторанна справа».

Набуті компетенції викладачів дозволять зробити освітній процес більш актуальним, практично орієнтованим і захопливим, що сприятиме формуванню конкурентоспроможних фахівців, готових до сучасних викликів індустрії гостинності.