Співробітники кафедри харчових технологій активно долучилися до святкування Дня працівника сільського господарства

15 листопада кафедра харчових технологій активно долучилася до святкування дня працівників сільського господарства у Полтавському державному аграрному університеті.
 
Злагоджена та кропітка робота співробітників  кафедри харчових технологій та студентів дала свої результати. Усіх присутніх пригощали таджицьким пловом, національним українським борщем та хлібом з салом. Особливо смакував український борщ від завідувачки кафедри харчових технологій Ніни БУДНИК, хліб - випечений доценткою кафедри Ольгою БАРАБОЛЕЮ в науково-дослідній лабораторії якості зерна імені Г. П. Жемели. В поєднанні з запашним хлібом смакувало українське сало з Миргородщини, ТМ "Два куми" - наших стейкхолдерів і студентів.
 
Завдячуючи нашим стейкхолдерам, особливо Рамазу Бондоєвичу Заркуа, голові Громадської організації «Полтавське територіальне грузинське братство "Георгія", на заході кожен зміг скуштувати фірмовий таджицький плов з баранини, який приготував представник діаспори - Косімов Голібджон. На святкуванні також були присутні представники інших національностей, зокрема: талиші, чеченці, дагістанці, армяни, азербайджанці, та євреї.
 
Під час святкування проводився активний збір коштів для Збройних Сил України!!!
 
Висловлюємо щиру вдячність стейкхолдерам, колегам та студентам за співпрацю та дружню атмосферу.
 
І не втомлюємося дякувати Збройним Силам України!

https://youtube.com/shorts/3aQFsvqYhcg?si=cgAiB-xmNG4UCfqc