УЧАСТЬ АСИСТЕНТКИ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ФАКУЛЬТЕТУ ТЕХНОЛОГІЙ ТВАРИННИЦТВА ТА ПРОДОВОЛЬСТВА У МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ЕDUCATION AND SCIENCE IN THE FACE OF CHALLENGES AND THREATS. THE CONTRIBUTION OF YOUNG SCIENTISTS TO SUSTAINABLE DEVELOPM

21-22 листопада 2024 року на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася МІЖНАРОДНА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ «EDUCATION AND SCIENCE IN THE FACE OF CHALLENGES AND THREATS. THE CONTRIBUTION OF YOUNG SCIENTISTS TO SUSTAINABLE DEVELOPMENT» (ОСВІТА І НАУКА В УМОВАХ ВИКЛИКІВ І ЗАГРОЗ. ВНЕСОК МОЛОДИХ ВЧЕНИХ В СТАЛИЙ РОЗВИТОК). 

Співорганізатори конференції – консорціум міжнародного проекту LEARNSAVE: Навчання під атаками – стала освіта під загрозою в українських університетах (Svenska Institutet № 01236/2023): SWEDISH UNIVERSITY OF AGRICULTURAL SCIENCES WROCŁAW UNIVERSITY OF ENVIRONMENTAL AND LIFE SCIENCES ПОЛТАВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, ОДЕСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРОТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО.

В конференції взяла участь асистентка кафедри харчових технологій Карбан Юлія за темою доповіді «Покращення якості харчування внутрішньо переміщених осіб сирами виготовленими у Експертному центрі MILK LOCAL PRODUCT». Вона розповіла як створювались сири з підвищеною харчовою цінністю, про пройдені етапи їх виробництва та чим це допомогло у початку повномасштабного вторгнення