Гурток «Зірки HoReCa»

З 15 жовтня 2024 року на кафедрі харчових технологій Полтавського державного аграрного університету розпочав роботу студентський науковий гурток «Зірки HoReCa». Діяльність гуртка спрямована на створення простору для натхнення, творчого пошуку та наукового зростання студентів, де ідеї перетворюються на дослідження, а знання – на професійну майстерність у сфері HoReCa.

Здобувачі вищої освіти, які долучаються до засідань гуртка, отримують унікальні можливості для професійного та наукового розвитку:

  • заглиблюватися у світ сучасних трендів та інновацій HoReCa, досліджуючи новітні концепції готельно-ресторанного бізнесу;
  • стати частиною наукової спільноти кафедри, готуючи статті, тези, звіти, за результатами науково-дослідної роботи та публікуючи свої напрацювання у фахових виданнях;
  • експериментувати у навчально-виробничій лабораторії Loving Hut, створюючи нові гастрономічні концепції та досліджуючи перспективи альтернативного харчування;
  • випробувати себе у ролі спікера, виступаючи на семінарах, конференціях та форумах, презентуючи результати власних досліджень;
  • брати участь у дебатах, «круглих столах», професійних дискусіях, розвиваючи критичне мислення на, щодо актуальних викликів індустрії HoReCa;
  • застосовувати знання на практиці під час проходження стажування, перетворювати ідеї на реальні проєкти, відвідуючи майстер-класи, аналізуючи бізнес-моделі ресторанів і готелів.

Долучайся до роботи гуртка «Зірки HoReCa» – досліджуй, аналізуй, експериментуй та стань частиною професійної спільноти індустрії гостинності!

 

 

 

 

 

ПОЛОЖЕННЯ ПРО ГУРТОК

Плани роботи наукового гуртка кафедри за: 2024-2025 н.р.

Звіти роботи наукового гуртка кафедри за:

Тематики науково-дослідних робіт на: 2024-2025 н.р.